Design Puzzle is developed in the Insights into Early Childhood Education and Care project with the City of Helsinki. The material is published only in Finnish.

It is a design method for participatory design of everyday activities in kindergarten.

SuunnitteluPalat on tuotettu osana Opetushallituksen tukemaa Helsingin kaupungin Oivalluksia varhaiskasvatukseen! -hanketta. Materiaali on syntynyt osallistavassa muotoiluprosessissa, joka on toteutettu yhteistyössä Päiväkoti Aallon henkilökunnan ja lasten kanssa.
Kehittämistyö liittyy projektitutkija Jaana Brinckin väitöstutkimukseen Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakouluun ja on tehty osana Median laitoksen LeGroup-oppimisympäristöjen tutkimusryhmää.
Mukana suunnittelutyössä päiväkoti Aallosta Aleksi Paakkari, Hannu Feldt, Mikael Larimo, Niina Halinen sekä joukko ihania lapsia sekä Oivalluksia!-tiimi Johanna Sommers-Piiroinen, Heli Hemilä, Maria Lehtinen ja Jerkka Laakkonen
Kuvitus: Pia Myllymäki, Pii & Waak
Sisällys Taitto: Katja Engberg, Helsingin kaupunki